mali traven 2011

01.04.2011, o  zdravstvu
Ha! Mar nismo še pred nekaj dnevi poslušali, kako je naš UKC na svetovnem nivoju,  da k nam na specializacijo prihajajo z vsepovsod in je oh in sploh. Predsednik te države pa se poda na operacijo v tujino. Ali je to mišljeno češ, za vas -rajo- je dober, zame pak ne?

05.04.2011, o sprijaznjenju
Ne bom nehal pljuvat. Tak sem. Prek sebe ne morem.

06.04.2011, o opustitvi
Če si dolgoletni kadilec, ki bi rad prenehal kaditi ali pa vsaj zmanjšal  število pokajenih čikov, kupi elektronsko cigareto, je to nekako tako, kot bi si nimfomanka kupila dildo?
Skoraj kot prava stvar, al’ nije baš?

12.04.2011, o opozorilu
Sem se včeraj nasmejal, ko sem v brezplačniku bral, da Jizzah na twitterju opozarja, da ne biciklirat čez Tivoli, ker vas bodo opiti tujci morili, če imate kaj za kadit.
S tako zmahanimi dredi in z vožnjo s kolesom “čez” Tivoli, je tako vprašanje pričakovati.

12.04.2011, o sočutju
Do žensk čutim sočutje. No še kaj drugega tudi, a kadar vidim te plakate za razne anticelulitne kreme, na katerih so stegna in zadnjice še ne polnoletnih punčar, ki jih nagovarjajo k nakupu čudežnih krem, da ne bodo na plažah (če si bodo s celulitom sploh drznile iti), s prstom kazali za njimi, čutim njihov gnev. Razen, če tem akcijam nasedajo… v tem primeru čutim usmilljenje. Boge revce

13.04.2011, o pojasnjevanju
Ker se je že nekaj ljudi- večinoma žensk, zdaj pa še en tip- spotaknilo ob moj poraščen fris, bom zadevo pojasnil.
Brado imam zaradi vloge! V ribniškem pasijonu igram Judeža Iškarijota. Takoj ko bo reč pri koncu, se bom kakopak obril. Že iz varnostnih razlogov.
Ker v Ribnici biti tisti, ki je izdal našega Gospoda, je bolj nevarno, kot v zgodnjih partizanskih filmih igrati nemškega oficirja, ki ukaže požgati vas.

14.04.2011, o pomembnosti
“Denar ni pomemben!” ; vedno izjavi nekdo, k da intervju na svoji jahti in je poln keša. vsi ostali prekleto dobro vemo, da je pomemben. Na žalost.

17.04.2011, o kakovosti
A je kdo kdaj slišal slabo židovsko šalo? Najbrž ne, ker Židje ne naredijo nečesa, česar se ne da prodajat.

18.04.2011, o potomstvu
Šit, Janša se množi!

18.04.2011, o ognju
Kakšna je razlika med taborniki in skavti? Taborniki pržgan ogenj vahtajo in dolagajo drva, skavti pa mole boga, da bo zdržal do jutra?

19.04.2011, o multikulturnosti
Kaj ko bi ustanovil prvi slovensko- angleški- makedonsko -srbski vrtec. Bi slovenceljni poskočil:”Naš’h utrok pa naujo pu busansk vzgajal!” Za špansko slovenskega so si pa gvišn rekli: “Kuko pr’srčn’…”

20.04.2011, o odgovornosti
Oni dan sem gledal Devil’s advocate. Kadar v kadru ni bilo Charlize Theron mi je celo uspelo slediti dialogu. Zakaj “da devil” govori o 20 rundi z bogom? Al’ govori o dvajseti rundi z božjim sinom – Jezusom? In če je govora o slednji varianti- kdo je kriv za vse gorje pred križanjem?
Bog!? O,no I didn’T!

21.04.2011, o federaciji
Naj si še tako lomim prste, mi znak “live long and prosper” nikakor ne gre od rok. Najbrž zaradi tega, ker se mi kjub temu, da sem nekako fan, celoten koncept zdi res naučna fantastika(morda pa sem le okoren?). Zemlja in še nekaj planetov združenih v federaciji. Tisti , ki se spomnimo federacije, ki je zavzemala m-nogo manjše področje vemo, da tudi tista ne bo večna.

22.04.2011, o transvestitizmu
Grozljivka!
Pa ne moreš roza žab in roza paščka kombinirat z rdečo torbico in rdečim dežnikom! In povrh črni čevlji! “Girlfriend- ya need to check yarself!” vzkilknem ogorčeno ter obenem dvakrat tlesknem s prsti visoko nad glavo.

22.04.2011, o aktivizmu
Kot kaže se bom moral it nekam prav grdo gostilniško stepst. Ženska v meni rine na
plan, ogled filma o gayevskem aktivistu Milku me je očitno zaznamoval. Čeprav sem se ob njem nekajkrat škodoželjno nasmehnil, pri Milkovi izjavi:” Don’t worry, I got your back.” pa prav na glas zasmejal.

27.04.2011, o slovenskem filmu
Pogledal Piran -Pi(r)ano. Saj ne vem kaj reči. Vsekakor pa se ne bom pridružil tistim, ki opevajo kvalitete tega filma, ker v ultra razvlečeni zgodbi, kjer se praktično nič ne zgodi, ne vidim nekega presežka. So pa potrdili, da v slovenskem filmu ne znajo uskladiti zvokovne podlage z govorom. Nisem pa zaspal- tud to je nekaj.

29.04.2011, o princih in princezah
Prišel je čas, da med svoje incestne gene zamešajo tudi gene običajne dekline. Če bi nadaljevali s tradicijo modre krvi, bi počasi začeli zgledati kot kaki rednecki.

Advertisements
Prejšnja objava
Naslednja objava
Komentiraj

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: