december 2011

01.12.2011, o sanjah
This black guy walked in, called me a thief, I told him:’ fuck you nigga, I bought that ring fair and square.’ we sat down and had cookies at this very low table. Turns out I’m muslim and black. I guess that explains the Malcolm X tat on my chest ampak kako to, če sem pa ravnokar pil toplo rdeče pivo in v samem plašču in gatah odšepal do fotografskega stativa, ki mi je služil kot bergla? Pa nekoga bi moral nujno spravt k zdravniku pa ne vem koga …

01.12.2011, o štopanju leže
Ležim, štopam po galaksiji in se nasmiham ob modrostih manično depresivnega paranoidnega androida : ‘Življenje, naj ga že mrziš ali preziraš, rad ga ne moreš imeti.’

02.12.2011, o pogostosti
Ženšče retorike ni z’lo vešče, še dobro da se je ne poslužuje češče

02.12.2011, o slučaju smrti
ali pa te v Pamploni zgazijo biki, ko protestiraš proti krutosti nad temi plemenitimi živalmi … al pa prideš v Dutovlje na praznik terana in pršuta in jih pobaraš, če bi lahko dobil kozarec vode in na pari kuhan brokoli, pa te dajo v vinograd za strašilo in fašeš pljučnico, ker te prepiha burja …

02.12.2011, o volitvah
Greš volt pa se namesto kot volilec počutiš kot diverzant.

02.12.2011, o molku
Naj me bernardinec poščije, če ne bo jutrišnji dan bolj spokojen od božića, jebo mast. Naj lajajo še tiste 3 ure in 51 minut, tistega, ki pa jutr pisne pa parkeljnom vržt, da ga z gorjačami sodomizirajo pa s ketnami od bicikla čez hrbet vmes mlatjo.

03.12.2012, o zmedi
Če 21 letnik pritiska 16 letnico je izprijen, če 6o letnik ruka 25 letnico pa je vitalen. Zamotoviljeno jel?

03.12.2011, o biografiji
Vasilije ga je ziher opisal kot ultra jebača, ki žensko pripelje do troduplega orgazma le z bežnim pogledom zraven pa omenil, da so s tem blagoslovljeni vsi Poliči.

04.12.2011, o sprijaznjenju
Če so amerikanski kukluxklanovci in ostala white trash zalega požrli dejstvo, da imajo za predsednika zamorca s srednjim imenom Hussein, bodo prej al’ slej tudi tile naši slovenceljni pogoltnili, da bo slovenski premier nekdo, čigar priimek se končuje na ić.
Naj jim bo v tolažbo, da je njegova mati Slovenka in je potemtakem slovenske matere sin.

05.12.2011, o vodji
Eeeh, jaz se s tem bifšim državnim sovražnikom nea mislim več ukvarjat. Povsem nesmiselno že postaja ‘poleg tega pa mi jemlje tudi čas’.

07.12.2011, o naj
A me ni zmrazilo ob pogledu na seznam ‘naj 10 v slovenskih knjigarnah’. Maček Muri na 2. mestu, na vseh ostalih Smrkci. Ni se za bat kdo bo čez 15 let bral biografije Damjana Murka, La Toye in sličnih reči.

08.12.2011, o duhu
Sedim v poltemi. Mrakobnost prija. Oči spiram s kamilico, kljub temu pa mi še vedno pred očmi šibajo priskutne podobe s kičem ovešenih stojnic.
Kontrapunkt temu je bil do pasu slečen Englež ves poilustriran, ki se je basal skozi teniški lopar, okrog pa zbrana množica zijal s kapami z lučkami. Polnim nosnicam vonja po kuhančku s klinčki in ćevapih pa je pariral sedemnajst centov ovrednoten obisk javnega wcja in duh po… kuhančku s klinčki in ćevapih, ki so opravili pot skozi človečnjakov trakt.
‘cincincin-cincincin

09.12.2011, o descih
Moški smo 3p. Preprosti, plehki in potrebni.
Ne razumemo ker smo preprosti. Povejte naravnost, dajte nam jest pa fukat, pa enkrat na teden nas spustite na luft pa mate privrženca.

10.12.2011, o priročničku
Med dremežem se mi je sanjalo, da sem spisal priročnik za ženske o moških. Kratki šovinistični nasveti v stilu: ‘tvoja sreča ni nujna za njegovo srečo, fafaj, goltaj in smehljaj se’ zbrani v ličnem zvezščiču z magnetom za na hladilnik, da je vedno pri roki, so šli za med. Zbudil sem se med dogovori za drugi ponatis in o možnosti izdaje nadaljevanja. Pa ne upam nazaj zaspat, ker se bojim horde možatastih brkatih feministk zbranih pred založbo.

11.12.2011, o idealnosti
Današnji dan je ravno pravšen za ponujanje uslug od vrat do vrat.
Največ zanimanja bi bilo gotovo za brušenje nožev pa tudi kak poldrugi meter vrvi bi se dalo prodati.

12.11.2011, o dognanju
Če pizdiš si povprečen, ker pizdijo vsi, če si tiho si ovca. Če ti je slabo v lajfu si razvajen, če ti je dobro si car, da si sploh upaš reči. Če se zavedaš da gre svet v maloro odkrivaš toplo vodo.

14.12.2011, o gospodinjski pomočnici
I’d remove her glass eye and skull fuck her. Boner time

15.12.2011, o ‘visokem’ obisku
Hiltonova obkrožena z varnostniki. Obstaja resna grožnja, da ji kdo od svedrov utegne strgati novo pridobljeni junfr.

16.12.2011, o (ne)dojemanju
Kaj storiš ko prebereš Adamsov Losos dvoma?
Dojameš, da si dojel en pasji kurac na žaru z rižem, bambusovimi vršički in shitaki gobami v pekoče sladki omakci iz ličink sviloprejke ter začneš znova. Lačen much?

17.12.2011, o vremenu
Snegomrz pogleda najprej reakcije na fejsu, šele potem skozi okno.
Še dobro, da ga je ravno za en naprstnik in se ga bode dalo s sladoledno žličko odmetat.

18.12.2011, o familijarnih
A tale Lucu ma špegu počen doma, da mu tistega cofka ne rata na sredo naštelat? Mu je pa gratal, da ma in sina in ščerko uspešna. Sam da se gun vede k baba, guna ‘ne vem’ pa k dec.

19.12.2011, o vesteh
Kako resno jemati informativno oddajo, ki jo vodita K(e)rčmar in Tanko?
Članice PGD nekje so odvrgle cunje! KoleNdarji so že pošli! Pop ga seka!

20.12.2011, o nakupih
‘Mercator naj kupijo državljani.’
!?
Večina si ne more privoščiti niti kupovati v Mercatorju, ne pa da bi ga kupovali!
Me spomni na Nadrealiste … ‘Odakle nam lova frajeru, odakle nam lova?

21.12.2011, o cvičku
Ah. Hate it when I’m right. Ko bi vsaj kak lep flaškon dobo če je že vsebina za solato kisat. Zdaj sam še kak litr olivca al pa tikvinega rabš.

22.12.2011, o svetosti
My step to hollyness.
I pitty fools that should be hated or at least disliked.
‘There, there … It’s not your fault that you’re a dumb fuck.’

23.12.2011, o kompromisu
Odločil sem se da se bom prilagajal. A le toliko, kolikor ustreza meni. Za ljudi, ki menijo, da sem kreten, se bom kot kreten tudi obnašal. Za ljudi, ki me imajo za primitivca, bom natanko to. Za ljudi, ki me vidijo takega kot sem, se mi ni treba.

24.12.2011, o skoraj
Today I’m One of the few that didn’t use the word chr…
I almost went and done did it didn’t I ?

24.12.2011, o res
Ko bi se te lepe želje, ta blaženost, strpnost, razumevanje in dobrohotnost porazdelili skozi vse leto in bi ljudje res tako čutili in se ne bi ravnali le po običaju ter ker se pač spodobi, se mi ob vsej tej osladnosti ne bi obračal želodec. Keep it real

24.12.2011, o dilemi
Še vedno v dilemi. Če je bil bojda včeraj božični večer, potem zdaj ni božično jutro, čeprav je danes božič. Al kako?

25.12.2011, o prepozno
Lele, uvatila me romantika! Kr tko – iz nič. Pišem ljubavne pesme dekletom izpred petnajstih let in zardevam zraven! Wtf? Če kakšna dobi na dekliški priimek dišečo kuverto, ne odpiraj! Hahaha

26.12.2011, o programu
Hvala nacionalki za možnost učenja madžarščine, romščine in slabe nemščine. Hvala tudi za milo pokristjanjevanje in za mini maraton Metoda Pevca.

27.12.2011, o željah
Konec praznikov, idile in blagostanja. Takoj čili v oči. Benz gor, pedri dol. Za ene stvari je gnar, druge pa je treba pwačat. Pa pač jedli ne bomo, itak smo predebeli od medenih šunk in p’škotov. Dragi Dedek Mraz, šibrovko bi. Pa municijo. Pa lastno celico. Matoza ni treba, ker bi me spravil ven.

28.12.2011, o oskrbi
Intravenozno mora jemat zdravile, zato bo v bolnici ostal. Saj če bi dobil antibiotike v prašku, bi bil že doma.

29.12.2011, o premieri
Ma su razvlejkli tuo čikorjo n kafe, ku nuona tiestu za puoticu po mizi. Anke b člouk mislu de je ruska šuola filma u jgri, kukr so wotl pokazat prov vse, še dobru da nm nej blu treba ghledat ku sta djelala wotroke… ma taku na prvo woko b rjeku, da buol Tim Allenovsku deluje. Ma sta pa tudi bolj ku muož n žena zgledla ku b bil wuon njen nono.

30.12.2011, o stiLu
Vsak slog oblačenja zahteva nekaj smisla za estetiko. Očitno pa je najbolj zahtevno obleči se kot čefur/čapac, saj so pri filmu Kajmak in marmelada angažirali kot kostumografa kar Alana Hranitelja. Da ne bo kdo mislil da je bil Đuro v svojih cotah.

31.12.2011, o približku
Californication ain’t all that bad and Moody is a pertty awsum dude… BUT – Chinaski would kick his porsche driving ass to a pulp.

 

Advertisements
Prejšnja objava
Naslednja objava
Komentiraj

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: