Medijska migrena

A tole zgleda k Nutella, majke ti, res!?

Pošteno mi gre na smeh, obenem pa me tudi pošteno jezi, kako prekleto bebave prebivalce ima tale naša kokoška.
Če bi hotel na silo vriniti neko simboliko, je ta država polna petelinov, ki vsak kikirika svoje, s krempeljci rovari po lastnem dvorišču, na svojem kupu gnoja pa se počuti kot nesporen zmagovalec, kjer velja le njegova in nikogaršnja več.
Kolikor je teh petelinčkov, je toliko, če ne še več, kur. In piščančkov, ki capljajo za kokljo.

Sodeč po komentarjih po raznih spletnih straneh, kjer v svoji maloumnosti, tako komentarjev kot prispevkov vsekakor prednjači 24(k)ur, smo Slovenci tupi kot noč. Kar tekmujejo med sabo!
Večkrat sem se že pošalil, da imam kot potomec priseljencev to prednost, da se, kadar se mi zdi to potrebno, distanciram in lahko rečem: ‘ Vi Slovenci.’
Pa se ne bom.

Slovenski živelj je al’ glup, al tup al’ pa smo tako prekleto zavedeni od resničnih težav, da se nam zdi vredno in brati in komentirati najbolj trapaste možne prispevke …
Čakaj malo …
Odkod pa ti prispevki!?

Kaj me briga za jebeno zlato ribico v predsedniškem kurčevem kabinetu in o tem, da uboga živalca živi v menda neprimernih pogojih!?
V neprestanem stresu je …
Princeska skozi ukrivljeno steklo vidi popačeno sliko, boga reva.

Mi, prebivalci te dežele, pa imamo povsem normalen in prav nič izrivljen pogled na svet. Vsega imamo na pretek in svet je fakin lep.
Še dobro, da niso šli kopati novega ribnika z urejenim centralnim gretjem in japonskim oskrbnikom, da je ne bi preveč šokiral pogled na Evropejca, ki jo hodi futrat.

Sicer teh strani skorajda ne odpiram, a ko si enkrat tam, bedastočam  ni ne konca ne kraja.

Vem, da se ne sme soditi človeka po videzu, a če so šli preverjat vse mogoče podatke tega varnostnika, ki je bil odnesel slab milijonček evrčkov, a ga ne bi mogel kdo za kako minuto pogledat v oči?
Težka, a ne?
Model ima pogled, da te v malih možganih zaboli. Spominja me na Davida Berkowitza.
Še dobro, da ni varoval kakega objekta z eksplozivom …

Potem pa novica dneva …
Hilda dobila dve leti, ker obžaluje in se je pokesala …
A vi to resno!?
Je bila na obravnavi prisotna izvedenka Toffsy s svojo pojočo travico? Upam stavit, da četudi bi ta risani lik lahko prišel v tole parodijo od države skozi kak čudežni portal med svetovoma, bi tista zel ne odreagirala niti za ped, kaj šele da bi zapela.
Baba je žleht in podla. Najbolj prav bi bilo, da jo dajo na eno gradbišče delat. Za zmeraj. Ali pa naj vali skalo v breg.
Grem jaz odsedet dve leti, pa mi lahko nakažete desetino zneska, ki ga je ta izrodek človeški pokradel ljudem.

Pa zagotovo bi še kaj našel, a me žal ob branju izjav komentatorjev prebada v desnem očesu pa tisti čuden občutek imam, kot kadar prehitro ješ sladoled.

Ker sem pa pasji in je trpeti sam težko, bom dal en link, da bo še vam hudo, je pa ogled nujen, zgolj za potrditev kakšna sodrga je v svoje sposobnosti prepričana, tisti, ki morda res imajo kak talent, pa berejo knjige o krepitvi samozavesti.

Jutri grem na društvo slovenskih pisateljev in zahtevam brezpogojno jebeno članstvo, ali pa bom do tal požgal vse knjigarne in knjižnice v Sloveniji, saj drugega kot Cavazzine biografije, priročnikov o osebnosti rasti, ter pofukanih Odtenkov sive tako ali tako ne bere nihče.

pojoča gepardinja in leopardinja. rajtam. auč moj uč

p.s.
Na pa so umaknili posnetek …
… a niso mogli storiti tega prej, še preden sem jaz videl enu crnu pa enu blonT, obLečeni v geparda, leoparda al tigra, al karkoli že pač, ko maličita ušesa ljudem. Sta bili pa izvirni, eto. Nadeli sta si ime Nutella.
Zarad tega , ker je crno bela.
Lelele, to ti je dušo eurokrem, a ne nutella, jadnice mamina.

Prejšnja objava
Naslednja objava
Komentiraj

4 komentarji

 1. A.

   /  10 aprila, 2013

  Govno je govno. A nikar ne pozabimo na nova, zmeraj čudovita cesarjeva oblačila!

  Odgovori
 2. bohan1

   /  10 aprila, 2013

  najbolj ironično pa je to, da je ta blog napisan točno v takšnem stilu, ki ga graja…

  Odgovori
 3. Slipknot

   /  19 avgusta, 2013

  Super blog, res obožujem brat kurcanje splošnega stanja v tej državi, od politikov do njenih prebivalcev. Istočasno pa se mi vedno poraja vprašanje, kaj je avtor bloga (razen kurcanja) dal tej družbi nazaj, da si jemlje pravico biti tako kritičen? Super bi bilo videt projekt, dejanje ali karkoli drugega (razen kurcanja), ki tole zgornjo kritiko nekako utemelji oziroma nam bebastim Slovencem pokaže kako se stvari streže in kako se dela prav. Ker če gre zgolj za mnenje, je brezvezno, nič novega, to ponavadi berem na 24ur.com. Takle blogić lahko spiše vsak povprečen osnovnošolec.

  P.S.: Hilda je dobila 19 let, čaka pa jo še nekaj obravnav. Kar pa se tiče safari punčk, sta le stopili pred kamero, ti zaenkrat še ne …. to nemara tudi nekaj šteje, mar ne ?

  Odgovori
 4. Če sem se jaz po tvojem mnenju v tem blogu privzdignil nad ostale, kaj za vraga si potemtakem storil ti, ko pričakuješ, da bom svoje kurcanje opravičeval ravno tebi?
  Če si vzameš še kako minuto in jo potratno nameniš še kakšnemu od zapisov – recimo naslednjemu – Kritična točka, boš videl, da sem že obrazložil kaj, kako in čemu sem šel tole sploh pisati. To da bereš 24ur, ni nekaj s čimer se gre hvalisati, če že pričakuješ od mene, da se bom repenčil.
  Pomemben je tudi datum zapisa. April 10, 2013. Takrat Hildi niso naprtili 19 let.
  Če prebereš pa še zapis Prelomnica, boš uvidel, da bevskaš v prazno. Sem bil pred kamero. Jaz sem tisti s pištolo in masko.

  Odgovori

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: