Ah, ta Amerika …

Prebudivši se v tole turobno oktobrsko jutro, sem še preden sem pogledal skozi okno vedel, da je en kurčev dan. Tisto zoprno udarjanje dežnih kapelj ob okensko polico in skorajda tema, čeprav je bila ura že čez sedmo, ni kazalo na prav nič dobrega.

Kaj čem zdaj?
Se pokrijem čez čeber in zaspim nazaj? Po petih urah spanca buljim kot čuk in sem popolnoma buden.
Stopim v kopalnico, opravim kar je pač opraviti treba in se odpravim v kuhinjo.
A sem lačen?
Ma sem vraga, Saj sem ob pol enih zjutraj potamanil zajeten kup sladoleda. Al sem glih zato lačen?

Vzamem štiri marelice, nektarino, banano in jogurt. K ena pička, jebote.
Kruh, zaseka, jajca, špeh, to je fruštk! Ne pa tole.
Sprva nekam nezaupljivo brodim z žlico po skledi, nakar se zadeve lotim in glej ga zlomka.
Not bad! Not fuckin bad at all!
Pa res ni nujno, da vsak obrok vsebuje nekaj kar je imelo obraz!
Mimogrede, ribe nimajo obraza, ampak imajo levi in desni profil, toliko, da se razumemo.

Vmes med prehranjevanjem priklopim računalnik in čekiram objave in novice na internetih, nakar naletim na vest zaradi katere imam še zdaj solzne oči …

V Phoenixu so aretirali 35-letnega Paul Hornerja, sicer nadvse prijaznega možakarja, ki je bil ravno sredi  vseameriške turneje po šolah, vse od Oklahome prek Arizone, Nevade in Oregona ter Colorada pa vse tja do Texasa, je otrokom preoblečen v maskoto – prikupnega delfina, predaval o posledicah in nevarnostih masturbiranja.

Po poročanju national.report.net mu je bila prostost odvzeta potem, ko so uslužbenke nekega joga centra zgrožene in šokirane obvestile policijo, da se okrog oken suče nek čuden tič s spuščenimi hlačami in erektiranim udom ter špega skozi steklo.
Prepričani so bili, da gre za kakega neuravnovešenca ali pa vsaj pijanega možaka, saj je potem, ko je pričel z razlago o otrocih in nevarnostih masturbiranja, pričel jokati in spuščati čudne zvoke jako podobne tistim, ki se jih spomnimo iz Flipperja.

‘O, ti sladko kisla ironija, o, ti preljubo vzvišeno svetohlinje in zlagano krščansko dušebrižništvo!’, je zagotovo kdo pomislil.

Kot zaveden (naglasite besedo po želji) kristjan, ki propagira vzdržnost in spodbuja mladino k temu, da naj nikar ne loščijo zlodejeve palice ali pa naj ne zvonijo na hudičev zvonec, bi pa menda lahko vedel, da je narobe že to, da te vidi bog,  ko med štirimi stenami klestiš otepača, kaj šele, če te med nečednim početjem zaloti skupina deklet v pajkicah in trikojih, kajne?  Morda je upal, da ravno prešteva izkupiček od nedeljske maše in da tja ne bo pokukal …
Peklenšček zna greh zapakirat sila privlačno in celo propagandisti se ujamejo v nastavljeno past.

Ah kako sladak je spev siren …

Lonnie Childs, ustanovitelj in predsednik Krščanske proti masturbacijske skupine, ki  z davkoplačevalskim denarjem vodi kampanjo zoper avtoposilstvo, je kar malce razočaran in pravi, da je sramotno, kako mediji poročajo o tem pripetljaju ter ga napihujejo, saj je Fappy, kakor se maskota imenuje, v vsem času delovanja od otrok pridobil več tisoč podpisov, s katerimi otroci potrjujejo, da se ne bodo samozadovoljevali,  ter jih tako rešil (samo) pogube in globočin pekla.
Fappy je med deco sila priljubljen, nadeli so mu celo vzdevek ‘žgečkajoča pošast’, svoje delo obožuje, ravno tako otroke in je zelo strasten glede svojega dela.

Fappy obljublja, da bo v zaporu skušal zapornike odvrniti od sladkosti greha in samoposiljevanja.
Kako daleč  se je pripravljen prepogniti za dosego cilja ni znano.

Ali je prav, da človeka takole strpajo v ječo, zaradi tega ker je podlegel skušnjavi? Saj vemo kako prekleto privlačne znajo biti tiste jogistke …
Niti ni videti, da bi imela policija kake trdne dokaze za njegovo nespodobno vedenje in četudi jih je morda le imela so ti že davno uplahnili.
Prepričan pa sem, da bi se marsikdo med nami ravno tako upiral aretaciji, če bi denimo želeli le odtočiti pa bi nas obtožili, da smo jim hoteli onečediti okna.

fappy

Advertisements
Prejšnja objava
Naslednja objava
Komentiraj

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: