Kolektivna krivda

*vsebuje vulgarizme, kletvice in psovke!  Če te moti, bo najbolje, da odjebeš kojci zdajle takoj!

Polno pizdo imam tega nabijanja slabe vesti in klicanja k odgovornosti zaradi tega, ker včasih pojem kak kos teletine ali govedine, saj so krave največji krivec za toplogredne pline in uničevanje ozračja.
Pobijte jih vse do zadnje, nekaj najlepših pa nagačite za prirodoslovni muzej in dajte mir!
Če govedine ne bo na voljo, je pač ne bom jedel. Zafukana znanost v božjo mater, kaj?
Enako s plastičnimi vrečkami in kancerogeno hrano.
Ne ponujajte nam in ne bomo kupovali. Ampak v demokraciji je pač tako, da možnost izbire mora biti.
Dasiravno je slaba.

Naravnost idiotski se mi zdijo pozivi k temu, da naj pešačimo in kolesarimo ter naj ne onesnažujemo okolja, medtem pa se izvajajo jedrski poskusi, preletavajo nas reaktivna letala in se bijejo vojne na vseh koncih sveta.
A zdaj naj imam pa jaz slabo vest, ker sem v življenju prevozil nekaj deset tisoč kilometrov?
Vas nabijem na kurac mal …

Nehajte nas posiljevati in na suho jebat s slikami mačk z zgnitimi nožicami, s fotografijami tjulnov v mlakah krvi in s harpunami prebodenega kita.
Boli me kita!
Vas pa tudi!
Z delitvijo fotografije nekega garjavega cucka niste naredili prav nič!

Raje se fotkajte v Portorožu, kako srkate mojito, jeste predrage kalamare, ali pa v novem terencu z najnovejšim iPhoneom, ki ga čisto tako mimogrede sestavljajo novodobni mladoletni suženjčki v popolnoma nehumanih pogojih, in četudi poleg pripišete heštege litllethings, enjoylife, happy in kaj jaz vem katere so še te pozitivne oznake, izpadete manj svetohlinski kot pa s svojim navideznim bojem za pravice živali in mi ga lahko mirno potegnete, le nikar ne pogoltnite ker gre teoretično gledano pravzaprav za beljakovino živalskega izvora in vam bo zjebalo karmo za nadaljnjih pet let. Vsaj!

Ali pa dajte in uživajte! Boli vas kurac!
Yolo!

Tudi slike pobitih palestinskih pobov me vedno manj ganejo. Sploh, ko me nek Aslaan A. Rasshid sprašuje kakšen je pa moj izgovor, da nič ne ukrenem!!
Kakšen je moj izgovor!?
A jaz rabim izgovor za to ker se tam vojskujejo in pobijajo že petdeset let!?
Jaz sem kriv!?
Jaz sem kriv, jaz sem kriv!
/samošamaranje po vzoru zemčeta iz filma Bure Baruta/

Jaz naj slabo spim in se premetavam po postelji?

Kje so kurčeve svetovne organizacije, kje so obsodbe voditeljev držav in kje so vlade in pofukane modre čelade?
Kje so mirovne sile in Nato in kaj jaz vem kdo je tisti, ki bi moral poseči vmes in te prfuknjene Žide pošlatat po čelu ter jih pobarat po zdravju in povprašat, če se spomnijo zgodb svojih babic in dedov o taboriščih in o holokaustu.

Že samo, ko razmišljam o tem, me prične boleti glava. Če bi dejansko občutil to kolektivno krivdo, bi mi betico nedvomno razčefukalo.

bum

Olabavite s pofukanimi peticijami zoper Nestle, Coca Colo, Monsanto, Schaumo, Fa in vse ostale jebene korporacije, ki preizkušajo svoje produkte na živalih, nas dnevno zastrupljajo z zanič izdelki, gensko modificirano hrano in vsem ostalim sranjem.

Mar res mislite, da si lahko vsak privošči jesti zdravo!?
Ljudje kupujejo tisto, kar si lahko privoščijo in jim bingelj opleta ali je domaće, zdravo in ali vsebuje vse potrebne aminokisline, minerale in vitamine. Jedo, da jim ne kruli želodec, ne  zato, da bodo imeli lepo kožo, bleščeče zobe in sijoče lase brez razcepljenih konic.
Mislite, da boste s podpisom neke jebene peticije ustavili stroj za iztrebitev človeštva? Da boste onim kretenom odprli oči, da bodo uvideli kako zlo delajo?
Ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiher ….
Najbrž si ravno zdajle kak CEO multinacionalke briše krokodilje solze v šop sto dolarskih bankovcev in prav bridko veka.

Vsi ti novodobni osveščenci kar rinejo proti zvenečim BIO, EKO, Natur limanicam. Vse je brez konzervansov, brez aditivov, brez umetnih arom in barvil in izvrstnega okusa.
Sred marca prodajajo domače breskve … iz Španije, lično zapakirajo jajca, na škatlo napišejo iz integrirane talne reje, da vsebujejo omega3 maščobe, ljudje pa kar nabavljajo in si mislijo, da jedo zdravo.

Jeste kurca zdravo!
Če je vsa Zemlja tako onesnažena in v pizdi kot naj bi bila in zaradi česar bi moral imeti slabo vest, ker premalo pešačim in ne trogam bisag ekološko pridelane hrane (od okoliških kmetov, ki svoje njive prekopljejo z motikcami in krampi, gnojijo pa le z domačim kurjim gnojem, ker je kravji pač škodljiv) kar zadeganih čez ramo, potem hrana s tega planeta ne more biti zdrava, neškodljiva in okusna, pa če je gojena na ne vem kateri gorski kmetiji.

Zdaj pa …

Čigava propaganda je pretirana, kdo me ima za norca, kdo mi prodaja ekološko pridelane buče in kam lahko naslovim peticijo za bolj uravnotežene medije, za bolj iskreno in vsaj manj zavajajoče oglaševanje (če že iskrenega ne gre pričakovati) ter okusno in zdravo hrano po cenah dostopnih vsem, hkrati pa me zanima kdo bo prvi svetovni politik, oblečen v majico Free Palestine, ki bo pokazal s prstom na genocid?

Morda kdo od naših tepcev, ki so v Bruslju nase navlekli majico za osvoboditev svojega ljubljenega vodje?
Ker to je pač katastrofa mnogo širših razsežnosti kakor pa peščica mrtvih petletnih teroristov, ki so jih našeškali z nekaj izstrelki zemlja zemlja.

Prejšnja objava
Naslednja objava
Komentiraj

5 komentarjev

 1. Temu jaz rečem fantastičen blog!

  Odgovori
 2. Svet se vrti okoli dvojnih meril. Sicer se mi pa zdi zanimivo, kako je kar naenkrat postalo trendi, da se zdravo prehranjujemo (udarila bi vsakega, ki dnevno objavi miljon fotk, kako zdravo je) in se rekreiramo (udarila bi vsakega, ki svoje “dosežke” objavlja v raznoraznih aplikacij – po moji logiki je to nekaj, kar počneš zase, ne pa za virtualno prostranstvo), hkrati pa je okej, da vase zmečeš čim bolj umetno in kancerogeno hrano in ostale umetne snovi. Viva la capitalism ali kaj? Skratka, super razmišljanje!

  Odgovori
 3. Rosa vita

   /  20 avgusta, 2014

  Se fucking jebeno strinjam !

  Odgovori
 4. pa še pranje vesti ala tesla motors k 60 največjih tovornih ladij onesnaž ozraje bolj kot vsi avti skupej (to nekak paše k španskim braskvam pa ajfonom).

  Odgovori
 5. ma vagina jim materina,kako je lahko zdrava hrana,če je že vse onesnaženo..dajte jim dva jajca na oko in klobaso v usta,da nehajo lagat…vagina jim na nosu zrastla…nič ni bio in eko hrane…

  Odgovori

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: